Over ons

Ik ben Shuly Guggenheim, geboren en getogen in Abcoude. Dieren zijn altijd mijn passie geweest, en dat zijn ze nog! Van kinds af aan wilde ik dierenarts worden, het liefst in het dorp waar ik ben opgegroeid. Nu heb ik de kans gekregen om die droom waar te maken.

De dierenartsen:

Shuly Guggenheim

In 2006 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Mijn ervaring heb ik uitgebreid door in praktijken door heel Nederland als arts voor gezelschapsdieren te gaan werken. Daardoor heb ik zeer veel verschillende dieren en hun eigenaren ontmoet en weet ik hoe belangrijk het is om iedereen op een rustige, persoonlijke manier te benaderen.

Voor mij staan het belang van dier én eigenaar voorop. Daarom vind ik het fijn om op afspraak te werken. Dan kan ik rustig de tijd nemen om uw dier voldoende gerust te stellen en u te informeren. Naast het stellen van een juiste diagnose en behandelwijze, is liefde voor het dier natuurlijk het allerbelangrijkst! Aarzel nooit om alle vragen over uw dier te stellen, ik beantwoord ze graag!

Thessa van den Steen

Mijn naam is Thessa van den Steen en ik zal vanaf september 2017 het team van DAP Proosdijlanden komen versterken als dierenarts.
Ik kijk er heel erg naar uit om bij Shuly te komen werken aangezien we volgend jaar al 20 jaar hele goede vriendinnen zijn. Werken in dit fijne team, in mijn eigen dorp lijkt mij erg leuk! Inmiddels woon ik al weer bijna 10 jaar in Abcoude met mijn man en onze 2 zoontjes van 2 en 6 jaar.
Op de praktijk zal ik vergezeld worden door Sandy, mijn 7-jarige Golden Retriever. U heeft ons wellicht eens in het park ontmoet.

Als 6-jarige was het voor mij duidelijk na het zien van James Herriot: ik zou dierenarts worden! In 2005 ben ik afgestudeerd en heb daarna in vele praktijken door het hele land gewerkt. Nog iedere dag geniet ik van de afwisseling die ons beroep met zich meebrengt en het contact met de dieren en hun baasjes.
In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, fietsen en bergwandelen). Tot ziens in de praktijk of in het dorp!

 

Paraveterinair (assistente)

Ik ben Annick Bruns, In juni 2014 heb ik de opleiding tot paraveterinair afgerond en kon ik na mijn stage bij dap Proosdijlanden direct aan het werk!

Ik vind het erg leuk om in een opstartende praktijk werkzaam te zijn waarbij ik volledig betrokken word en mee mag denken. Ik doe veel kennis en ervaring op in de praktijk en door middel van bijscholing blijf ik ‘’up to date’’.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn Ridgeback Raff, rijd ik paard, en ga ik graag uit (eten) met vrienden.

Ik verheug mij erop, u en uw huisdier in de Dierenartspraktijk Proosdijlanden te ontmoeten!

fb foto

 

 

Lennart van der Jagt: Dierenarts Echograaf

Dierenarts Lennart van der Jagt komt naar verschillende praktijken voor het maken van echo’s. Zo komt hij ook naar onze praktijk. Hier voor heeft Lennart een speciaal echoapparaat, die hij mee kan nemen.
Naast zijn werk als Dierenarts Echograaf, is hij ook eigenaar van
Dierenkliniek Zeist, waar hij ook werkzaam is als dierenarts.