Advies

Vuurwerkangst

Veel huisdieren zijn bang tijdens oud en nieuw voor vuurwerk.
Niet alleen voor het geluid, maar vaak ook voor de flitsen, donker, de geur van vuurwerk en ga zo maar door. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend.

Wat is die angst nu eigenlijk en wat kunt u het beste doen om deze angst te verminderen-ondersteunen? Klik dan op de afbeelding.

hond_op_reisOp vakantie met uw huisdier ?

Op vakantie met uw huisdier? Hoe zat het ook alweer met verplichte vaccinaties en heeft uw huisdier een paspoort nodig of is een vaccinatieboekje voldoende?

Het is belangrijk dat u zich op tijd voor bereidt, zodat u tijdens de reis/vakantie niet voor vreemde verassingen komt te staan.

Ga naar ://www.dapproosdijlanden.nl/chippen-en-vakantie/ voor meer informatie en neem gerust contact op met de praktijk of kom binnen lopen voor passend advies.

Overgewicht bij huisdieren

Meer dan de helft van alle huisdieren heeft overgewicht. Overgewicht wordt vaak gezien als iets wat niet veel kwaad kan. Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot overgewicht. Onze paraveterinair Ashley Landwier begeleid huisdieren en eigenaar om het ideale gewicht van de hond/kat weer te bereiken. Voor een langer en gezond leven. Wilt u meer weten over overgewicht bij huisdieren? Klik dan op de afbeelding.

Buiten konijn in de winter

Vaak krijgen wij de vraag van konijnen eigenaren of konijnen gedurende de winter in hun buitenverblijf kunnen blijven.

Dit is mogelijk mits u rekening houdt met de volgende dingen: https://www.dapproosdijlanden.nl/buiten-konijnen-in-de-winter/