Even voorstellen: onze nieuwe dierenarts!

Sinds vandaag officieel: onze nieuwe dierenarts in dienst! 

Thessa zal vanaf september ons team gaan versterken. 
Welkom Thessa! 
Hier onder stelt zij zich even voor:

 Mijn naam is Thessa van den Steen en ik zal vanaf september 2017 het team van DAP Proosdijlanden komen versterken als dierenarts.
Ik kijk er heel erg naar uit om bij Shuly te komen werken aangezien we volgend jaar al 20 jaar hele goede vriendinnen zijn. Werken in dit fijne team, in mijn eigen dorp lijkt mij erg leuk! Inmiddels woon ik al weer bijna 10 jaar in Abcoude met mijn man en onze 2 zoontjes van 2 en 6 jaar.
Op de praktijk zal ik vergezeld worden door Sandy, mijn 7-jarige Golden Retriever. U heeft ons wellicht eens in het park ontmoet.

Als 6-jarige was het voor mij duidelijk na het zien van James Herriot: ik zou dierenarts worden! In 2005 ben ik afgestudeerd en heb daarna in vele praktijken door het hele land gewerkt. Nog iedere dag geniet ik van de afwisseling die ons beroep met zich meebrengt en het contact met de dieren en hun baasjes.
In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, fietsen en bergwandelen). Tot ziens in de praktijk of in het dorp!