Lente nieuws!

Het is maart en dat betekent dat de lente weer voor de deur staat! De tijd van jonge dieren! daarom staat maart bij ons in het teken van het junioren dier, konijnen en knaagdieren!

 

Wat hebben wij voor jullie in petto?
– Grootse kortingsactie voor de katten: voorheen was er een castratie/sterilisatie-actie van de dierenbescherming, helaas is deze er niet meer. Maar wij hebben er wat op gevonden: we geven zelf gewoon grote korting de gehele maand maart! 10% korting op de castratie van de kater/poes en 10% korting op het volgende consult.
– Juniorendiploma: alle junioren zijn welkom op onze praktijk. Is jouw junior onder de 1 jaar? Dan mag hij of zij langskomen voor een gratis consultatiebureau door onze paraveterinair Annick Bruns of onze stagiaire Ashley Landwier. we controleren dan de groei, het gebit, de vacht, oren, ogen, voeding etc.
– Kortingen voor konijnen en knaagdieren: Ook kun je langskomen met je konijn voor een gratis gezondheidscheck door onze medewerkers. Is het nodig dat de nageltjes worden geknipt? Dan doen wij dat natuurlijk ook! Je ontvangt na afloop een cadeautje voor je konijn of knaagdier!
Houd onze Facebook pagina in de gaten!