Mei maand van het senioren huisdier

In mei geven wij extra aandacht aan jullie senioren huisdier.

U weet natuurlijk allang dat goede verzorging en voldoende beweging heel belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat of hond.
Genoeg beweging, goede voeding, liefdevolle aandacht, speelgoed en af en toe iets lekkers zijn voor uw dier de garantie voor een heerlijk honden- en kattenleven. Als uw huisdier zich goed voelt, voelen wij ons dat ook!
De kunst is om uw hond of kat zo lang mogelijk gezond, vitaal en actief te houden zodat het welzijn van uw huisdier zolang mogelijk voorop blijft staan.

Tegenwoordig worden huisdieren veel ouder dan vroeger. De ouder wordende dieren ontwikkelen, net als mensen, steeds vaker ouderdomskenmerken. Dit kan variëren van gewrichtsklachten, tumoren, hartklachten en het ontstaan van problemen met nieren en schildklier of verminderde vachtverzorging.
Juist bij deze dieren is het belangrijk om veranderingen in gedrag en gezondheid op tijd op te merken. Vaak is een ziekte een heel geleidelijk proces en valt het eigenlijk niet op aan de eigenaar totdat er echt op gelet wordt. Over het algemeen geldt hoe eerder een aandoening opgespoord wordt, hoe beter het te bestrijden is.

Onze senioren maand is bedoeld voor oudere maar in principe gezonde dieren en wordt uitgevoerd door een van onze assistentes. Zij zal de hond of kat uitgebreid lichamelijk onderzoeken. Speciale aandacht gaat uit naar de vacht, het gewicht, het gebit, de oren en ogen en de gewrichten. U krijgt van ons een senior dagboek en een vragenlijst om zo een duidelijk beeld te krijgen van de gezondheid van uw dier

 

Merkt u dat uw dier ook ouderdomskenmerken begint te vertonen? En wilt u dit graag laten controleren? Dan bent u in de maand mei welkom bij onze assistentes voor de Senior- check!

Wat houdt de senior- check in?

• Gratis consult bij de assistente
• Gratis lichamelijk onderzoek
• Korting op bloedonderzoek

• Eventueel advies voor vervolgonderzoek
• Gratis proefzakje senior-voer en gratis dagboek
• Korting op senioren voeding gedurende de maand mei
• Korting op urine onderzoek

De uitslagen worden altijd beoordeelt door een dierenarts.Indien de assistente twijfelt over de gezondheid van uw huisdier dan zal zij, in overleg met u, een afspraak bij de dierenarts maken.


Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u telefonisch een afspraak maken op 0294-769047