Nieuws!

Doe mee aan halloween in Abcoude en schrijf je snel in voor de vuurwerk-lezing!

Aanstaande zaterdag 29 oktober is er halloween in Abcoude! (voor alle leeftijden). Ook wij doen mee, vanaf 13.30 kun je op de pony kar bij dierenarts Shuly stappen en s’avonds vanaf 17.00 kun je mee doen aan de griezeltocht door het centrum, waarbij je ook langs onze praktijk komt! Voor meer informatie zie onze Facebook pagina.

 

Vrijdag 18 november van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseren wij via cursus project Abcoude en Baambrugge een lezing over vuurwerkangst bij huisdieren:

Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Voor je het weet is het Oud en Nieuw.
Daarom organiseert Dierenartspraktijk Proosdijlanden in samenwerking met Catchy, Praktijk voor Kattengedrag van Diana Kraa en Dian Dog Advice van Dian Rietveld, een interessante en informatieve workshop/lezing over je huisdier en vuurwerk.
Aan bod komt: Wat zit er in de kalmerende producten? Welke bestaan er? Hoe ontstaat angst? Hoe om te gaan met angst bij de kat of de hond? Uw huisdier mag deze avond helaas niet meekomen, maar we zullen uitleggen waarom dat zo is! U krijgt hand-outs en een vuurwerk CD mee naar huis.

 

Inschrijven kan via de onderstaande link:

http://www.cursusproject-abcoude.nl/cursus/1472722574/06-vuurwerk-en-uw-huisdier.

 

Bij vragen, bel of mail gerust naar de praktijk!