Nieuws

Nieuwsbrief januari 2021

Uiteraard beginnen we deze nieuwsbrief met de beste wensen voor 2021!
Laten we hopen dat de problemen met corona snel tot het verleden behoren.
Door de huidige maatregelen is er weinig ruimte voor leuke acties en is er weinig nieuws te melden. Om het aantal contacten met klanten zo laag mogelijk te houden, zien we dit jaar af van de overgewichtsbegeleidingen die we vaak in januari organiseren. Wel is het mogelijk telefonisch advies te vragen betreft voeding en of gezonde snacks. 

De maand januari zal in het teken staan van de personal card actie: we vragen u de mooiste of grappigste foto van uw hond, kat en/of konijn te sturen! Per diersoort kiezen we 1 foto die een half jaar lang op de voorkant van ons vaccinatiekaartje zal schitteren. Wilt u uw huisdier in het zonnetje zetten? Stuur dan snel een foto naar onze email (info@dapproosdijlanden.nl) of post hem op onze facebook site. In onze volgende nieuwsbrief maken we de winnaars bekend.

In februari houden we zoals u van ons gewend bent, weer de maand van het gebit. We geven dan korting op gebitsbehandelingen en – producten, maar daar vertellen we u in de volgende nieuwsbrief meer over. 

Met vriendelijke groet,

Team DAP Proosdijlanden