Nieuwsbrief maart 2019

Een feestelijke editie deze maand, die vooral in het teken zal staan van ons eerste lustrum!

Feestelijkheden eerste lustrum DAP Proosdijlanden
Vrijdag 1 maart is het 5 jaar geleden dat Shuly de deuren van haar eigen praktijk opende! Wat is er veel gebeurd in die 5 jaar! Bij een verjaardag hoort taart, daarom nodigen wij iedereen uit om die dag met ons mee te vieren onder het genot van koffie of thee en een stuk taart. Er is een grabbelton aanwezig met leuke verrassingen. U bent welkom van 10-18 uur.

Maar de hele maand maart vieren wij feest:
Op 13 en 20 maart nodigen wij kinderen  tussen 15 en 16 uur uit om een uurtje rond te kijken op onze praktijk. We vinden het fijn als we ongeveer weten hoeveel limonade we klaar moeten zetten, dus je kan je aanmelden per mail, telefoon of rechtstreeks aan de balie. De eerste woensdag geven we een rondleiding en vertellen je iets over het werk in een dierenartspraktijk. De tweede woensdag houden we een speurtocht in de praktijk die hopelijk ook nog informatief is.

Woensdag 27 maart is de afsluiting van deze feestmaand met een bezoek van Meekspictures. Iedereen is welkom om een leuke foto te laten maken met zijn of haar huisdier. De kosten hiervoor zijn 5 euro. We plannen iedereen volgens afspraak in vanaf 13 uur dus neem contact met ons op om een tijdstip te prikken.
Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie!

Castratie/ sterilisatie actie voor katten
Traditiegetrouw staat maart ook in het teken van de kortingsactie op de sterilisatie en castratie van katers en poezen. Deze maand krijgt u 10% korting op de castratie of sterilisatie van uw kat.

Start van de verbouwing van ons nieuwe pand!!
Het heeft even mogen duren, maar komende maand start dan eindelijk de verbouwing van ons nieuwe pand aan de Hoogstraat 30 (naast The Readshop). Wie had 5 jaar geleden durven dromen dat we nu al zouden verhuizen naar een groter pand. Wanneer de verbouwing klaar zal zijn, kunnen we nog niet inschatten, maar het zal nog moderner worden dan het huidige pand. Ook zullen we het gaan combineren met een kattenpension omdat we merken dat daar in vakantietijd veel vraag naar is.

Lente
Het is de laatste dagen heerlijk warm geweest. Dat betekent ook dat de kans op vlooien en teken al weer toeneemt. We willen u dan ook waarschuwen om uw huisdier nu al te beschermen tegen deze irritante beestjes. Deze maand krijgt u korting op anti-parasitaire middelen (middelen tegen wormen, vlooien en teken) . Ook geven wij korting op ontlastingsonderzoek.