Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief januari 2020

Allereerst willen we deze nieuwsbrief beginnen met een gelukwens voor 2020! 
We wensen u en uw huisdier een goede gezondheid toe.

Overgewicht maand 
De maand januari staat in het teken van overgewicht. Is uw huisdier net als veel mensen met wat kilo’s teveel aan het nieuwe jaar begonnen? Ashley is onze gewichtsconsulente en begeleidt u graag (gratis) bij het verantwoord gewicht laten verliezen van uw huisdier.

Nieuwe stagiaire 
Vanaf 20 januari tot half maart komt Swinda bij ons stage lopen, zij zal zich op een later moment op facebook en in onze nieuwsbrief aan u voorstellen.

Ons nieuwe pand
Regelmatig krijgen wij de vraag hoe het met ons nieuwe pand staat. Wij hopen vooralsnog aan het eind van het voorjaar te verhuizen. Nadat eerst de buitenkant werd opgetrokken, begint nu ook de binnenkant steeds meer vorm te krijgen en we worden er heel enthousiast van! 

Nieuwjaarsloterij 
1 januari was er in Abcoude een nieuwjaarsloterij, georganiseerd door Marie-Louise Høyer de opbrengst van de mooie prijzen samengesteld door bedrijven uit De Ronde Venen ging naar Zwembad in Het Sporthuis Abcoude.
Ook wij hadden een mooie prijs samengesteld. Namelijk een waardebon t.w.v. 30 euro (voeding, gezondheidscheck etc.)
Deze prijs werd gewonnen door Roberto. Hij heeft zelf als huisdier een hamster. Hij houdt de prijs niet zelf, aangezien hij er iemand anders erg blij mee kan maken. Geweldig!

Dierenarts Shuly is ook in de prijzen gevallen.. een mooi pakket van Jamie Joelle, namens Shuly erg bedankt hiervoor.