Het team

Het is onze missie om u als klant te helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden willen worden. Met aandacht en voldoende tijd voor de patiënt en uw verhaal. We streven er naar voor ieder dier de juiste persoonlijke aanpak en behandeling te vinden.


Ik geboren en getogen in Abcoude. Dieren zijn altijd mijn passie geweest, en dat zijn ze nog! Van kinds af aan wilde ik dierenarts worden, het liefst in het dorp waar ik ben opgegroeid. Nu heb ik de kans gekregen om die droom waar te maken. In 2006 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Mijn ervaring heb ik uitgebreid door in praktijken door heel Nederland als arts voor gezelschapsdieren te gaan werken. Daardoor heb ik zeer veel verschillende dieren en hun eigenaren ontmoet en weet ik hoe belangrijk het is om iedereen op een rustige, persoonlijke manier te benaderen.

Voor mij staan het belang van dier én eigenaar voorop. Daarom vind ik het fijn om op afspraak te werken. Dan kan ik rustig de tijd nemen om uw dier voldoende gerust te stellen en u te informeren. Naast het stellen van een juiste diagnose en behandelwijze, is liefde voor het dier natuurlijk het allerbelangrijkst! Aarzel nooit om alle vragen over uw dier te stellen, ik beantwoord ze graag!

Shuly Guggenheim

Dierenarts / eigenaar

Mijn naam is Thessa van den Steen en ik zal vanaf september 2017 het team van DAP Proosdijlanden komen versterken als dierenarts.
Ik kijk er heel erg naar uit om bij Shuly te komen werken aangezien we volgend jaar al 20 jaar hele goede vriendinnen zijn. Werken in dit fijne team, in mijn eigen dorp lijkt mij erg leuk! Inmiddels woon ik al weer bijna 10 jaar in Abcoude met mijn man en onze 2 zoontjes van 2 en 6 jaar.
Op de praktijk zal ik vergezeld worden door Sandy, mijn 7-jarige Golden Retriever. U heeft ons wellicht eens in het park ontmoet.

Als 6-jarige was het voor mij duidelijk na het zien van James Herriot: ik zou dierenarts worden! In 2005 ben ik afgestudeerd en heb daarna in vele praktijken door het hele land gewerkt. Nog iedere dag geniet ik van de afwisseling die ons beroep met zich meebrengt en het contact met de dieren en hun baasjes.
In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, fietsen en bergwandelen). Tot ziens in de praktijk of in het dorp!

Thessa van den Steen

dierenarts

Ik ben Danielle Cohen Rodrigues en ik werk sinds 1 Februari 2019  bij deze praktijk.

Na ruim 24 jaar met plezier gewerkt te hebben in een praktijk in Amsterdam
was het tijd om te gaan veranderen. Ik ben ontzettend blij dat ik bij dierenartspraktijk      Proosdijlanden kan komen werken en mijn liefde  voor het vak hier kan voortzetten.

U zult mij vaak tegen komen met mijn lieve bruine labrador Senna , dus tegenwoordig
zijn er 2 bruine labradors op de praktijk [ u ziet dus niet dubbel ]..

Ik verheug mij er op u en uw huisdier in de dierenarts praktijk te ontmoeten.

PS. deze geweldige foto is gemaakt door Nienke Meek van Meekspictures

Danielle Cohen Rodrigues

Paraveterinair

Mijn naam is Ashley Landwier. Vanaf 2015 tot op heden ben ik bezig met de opleiding tot paraveterinair/ dierenartsassistente. Ik heb gekozen voor deze opleiding, omdat het verzorgen van dieren in combinatie met het contact hebben met de klant mijn passie is.

De opleiding duurt 4 jaar en bestaat uit school en stage. Ik heb op verschillende plekken stage gelopen. In leerjaar 1 heb ik stage gelopen bij Dierentehuis Amstelveen, waar ik mijn allround dierverzorger diploma behaald heb. In Juni 2017 ben ik een maand naar Spanje geweest om daar vrijwilligerswerk te doen in een hondenasiel. Ik heb tijdens deze stages ontzettend veel geleerd en veel ervaring opgedaan wat betreft het verzorgen van dieren.

Sinds mijn tweede leerjaar (2016) loop ik stage bij dierenartspraktijk Proosdijlanden. Ik heb deze praktijk gekozen als stageplek, omdat mijn eigen huisdieren hier ingeschreven staan en ik de sfeer en de werkwijze in de praktijk erg prettig vind.

Inmiddels ben ik 3 jaar verder en heb ik ontzettend veel geleerd, ik voel me thuis in de dierenartspraktijk. Naast mijn stage ben ik ook oproepkracht bij dierenartspraktijk Proosdijlanden. Ik hoop jullie allemaal (met of zonder dier) te ontmoeten!

Ashley Landwier

Paraveterinair in opleiding