maart: Junioren Maand!

Het is maart, bijna lente, en dat betekend: veel jonge dieren!

Het thema van de maand maart is dan ook toepasselijk: Junioren-maand!

Wat houd dit in?

Acties en kortingen!:

· De gehele maand: gratis controle van de junior tot 1 jarige leeftijd. Tijdens deze controle controleren we onder andere het gebit, de groei, het gewicht en de algehele gezondheid van uw huisdier en u heeft tijdens dit consult alle kans om vragen te stellen!

· korting op alle speelgoed, kluifjes en puppy/junior voeding.

· Castratie en sterilisatie actie voor katten.

Grootse kortingsactie voor de kat!:

Steriliseer of castreer nu je kat tegen sterk gereduceerd tarief! Meestal is in de maand maart de actie: Love is in the air bij de dierenbescherming. Helaas kon deze actie door omstandigheden dit jaar niet door gaan. Omdat we de actie altijd een warm hart toe dragen, hebben we besloten deze zelf te organiseren. Wat houdt de actie in?
Je krijgt 20 euro korting: eerst 10 euro directe kassakorting op de operatie en daarna 10 euro korting op het volgende consult!

Activiteiten deze maand:

· 18 maart: kattentrimdag. Diana Kraa, onze kattengedragsdeskundige zal deze dag uw kat gratis trimmen. Diana is bijna klaar met haar opleiding voor kattentrimster en zoekt nog proefmodellen. Het trimmen die dag specifiek is voor langharige katten en katten die geschoren moeten worden. Geef je nu op!

· 30 maart: honden en katten junioren avond.

Diana Kraa zal wat vertellen over wat er belangrijk is bij de aanschaf van een kitten, iets over huisinrichting en hoe je de kat kunt opvoeden en iets over lichaamstaal.
Dian Rietveld zal wat vertellen over lichaamstaal en opvoeding van de hond.
Shuly Guggenheim zal wat vertellen over de voeding van het jonge dier. Waarom is er andere voeding voor het jonge dier en waarom verschilt dat van voeding voor volwassen dieren? Waarom is voeding voor de mini pup anders dan voeding voor de Large breed? Waarom geven we katten direct na sterilisatie voeding voor gesteriliseerde dieren en stoppen we met het kittenvoer? Waar moet u op letten bij het uitzoeken van een pup? Kortom alles wat u moet weten als u een jong dier heeft of wilt aanschaffen!